16 Ağustos 2010 Pazartesi

Bodrum'dan ve yeni evimden herkese merhabalar...

CIMG3693

Geçen yazımdan bu yana uzun bir ara vermişim. Tatile gidip geldim ve Bodrum'da kendim için yeni kararlar aldım uyguladım ve şimdi karşınızdayımmmmm :))))))))

Neler yaptığıma gelince... Tatilde Şermin'le oturup sohbet ederken kendimizi birdenbire ev ararken bulduk. Birkaç yer gezdik ve en sonunda bu ev içime sindi. Çok da beğendim ve tutmaya karar verdim. Aslında herşey çok ani gelişti. Haziran ayında emekli olmamda bu kararı almamda etken oldu tabii :))

Bodrum Turgutreis'i her zaman sevmişimdir. Senelerdir geliyorum tatile. Her zaman istediğim buraya yerleşmekti ve sonunda oldu :))))))))) Herkes çok şaşırdı benden beklenmedik bir hareketti. Demekki artık zamanı gelmiş kendimce değişiklikler yapmanın :))

Oğlum onayladı ve bende hemen İstanbul'a dönüp eşyalarımı toparladım nakliyeye teslim ettim. Oğlumla birlikte Temmuz sonu tekrar Bodrum'a geldik.Evimizi yerleştirdik. Eksikler var tabii zamanla onlarda düzelecek. Mutluyummmm,huzurluyumm. Evimi seviyorummm :))
umarım herşey istediğim gibi gider...

Onur işinden dolayı benle sadece 1 gece kalabildi.Gelip göreyim içime sinsin dedi yoksa rahat edemezdi :)) canım oğlum bitanem seniii çokkk seviyorummmm. Sedoşum'la zaten baştan bu evi görmüştük o da çok beğenmişti. Canımmm kardeşimmmm,tatlı Sedoşummm seni de çokk seviyorummm :))

Sedoşum'la tatil yaparken evi gördüğümüz zamanki halimiz :)) rastgelede fotoğraf çekmişiz. Meğerse evimiz burası olacakmış :))

Oğlumla da evi yerleştirirken ki halimiz. Yorgunluk var tabii... Kolay değilmiş. Hem şehirlerarası taşınma daha da zormuş.

Onurcummm yorgunluğunu havuzda atarken... Ben daha girmedim.Önümde lebiderya deniz varken havuzu gözüm maalesef görmez :))

Evi bulmamda ve diğer yapılması gereken işlerde ben İstanbul'dayken bana çokkk yardımcı olan Şermin'ciğime ve Tülin ablaya ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Onlar olmasaydı bu kadar cesaretli olamayabilirdim. İyi ki varsınızzz :))

Siparişlerime buradan devam edeceğim durmak yok tabii... Bir yandan dinlenme ve diğer yandan da çalışmalar devam edecek :))

Herkese hayırlı ramazanlar diliyorum. Sofralarımızdan bereket,huzur eksik olmasın.
Sağlıkla kalınız...

Yolu buradan geçen herkesi çaya veya kahveye beklerim :))

Sevgilerimle...

16 yorum:

Kirpikteki Gözyaşı dedi ki...

Zerrin Hanım öncelikle emekliliğiniz hayırlı olsun sonra da eviniz:) Sizin adınıza çok mutlu oldum:))) Daha yeni bir yazı yazdım bununla ilgili:) Ne mutlu size:) Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin! İmrendim:)))

Bir Dut Masalı - nUnU dedi ki...

zerrincim hayırlı uğurlu olsun..
her şey çok hoş görünüyor..
diliyorum hayat burada sana DAHA ÇOK GÜLÜMSEYECEK..
Her şey gönlünce olsun.
çok sevgiler- hayırlı ramazanlar.
Güle güle otur canım.

Sokak Kedisi dedi ki...

Canım benim yokluğunu en çok hissedenlerden biriyim muhakkak ki :(

Ama en başından da dediğim gibi herşey çok güzel olacak, değilmi ki yüreğin böyle istedi öyleyse bir sebebi olmalı mutlaka...

Evi beğendim, fotoğraflarınız süper, özlemişim hepiniz :(

Ne ağlak bir yorum oldu bu böyle
:(((

Bağıra bağıra Andrea Bocelli çalıyor bi yandan da :))))

Seviyorum sizi...

Sedef dedi ki...

Zerrinim yeni evin yeni hayatın hayırlı olsun:)en büyük mutlulukları en güzel günlerini güzel evinde geçir...her şey gönlünce olsun kucak dolusu sevgilerrr:)))

Sevil Şahin dedi ki...

zerrşin ablacım bayıldım bayıldım evine hoş sadce bahçesinden bir kubbe gördük ama olsun sen öyle neşeli yazmışsınki yazını okurken o heyecanını hissettim
en güzeleini yaptın istanbul artık yaşanacak yer degil
şahane olmuş
hayırlı uğurlu olsun yeni evin.
kocaman öpüldün..

Hülya dedi ki...

öyle mutlu oldum ki bu kararı almanda.İçime hep iyi şeyler doğdu şekerim.Herşey çok güzel emin ol daha güzel olacak.

Kendi gibi güzel gönüllü , bol kahkahalı arkadaşım.Hayat sana sen ona daima kahkahalarınız olsun.Bir bakmışsın begonvillerin sana bir süprizi var.Sabret :)

hepsusluydum dedi ki...

Zerrinciğim ne güzel bir haberle merhaba dedin:) Senin adına çok ama çok sevindim.Özlemiştim seni..Bundan sonra da her şey gönlüne göre gelişir inşallah..Kocaman sevgilerimi yolluyorum sana...Zehr@

Saglıklımutfak dedi ki...

Canım hayırlı olsun uğurlu olsun . bende böyle bir karar alma aşamasındayım ama bakalım kısmet .

muko dedi ki...

hayırlı olsun emeklilğinde yeni evinde yeni bir şehirde yaşamanda,

sevgiler

Zerrin Pasta Evi dedi ki...

Her birinize güzel yorumlarınız için çok çokkk teşekkür ediyorummm :)) İnşallah hepimizin istedikleri gerçekleşir :))

İlk defa bu kadar çabuk karar verdim biliyor musunuz? beni tanıyanlar şaşırdı beklemiyordu kimse... Sedoşumm alışamadı daha yokluğuma :((
Herkese şaka yapmışım gibi oldu :))

Senelerdir istiyordum. Ama malum çalışma hayatı vs engelliyordu. Emekli olunca da fırsat bu fırsat deyip koşuverdim buralara... İStanbul'u doğduğum yeri tabii çok seviyorum ama son zamanlarda çok sıkıldım ve yoruldum tat alamaz olmuştum hiçbirşeyden :((

Kısmet böyleymiş :)) yarınlar ne getirir bilemiyorum. Umarım herşey çok güzel olur. Huzurlu ve mutlu olmak istiyorum herkes gibi :))

İYi bir seçim yaptığıma inanıyorum.Zamanla daha da iyi anlaşılacak zaten.

Simtencim bende çok özledim Onur'u da öp benim için mavi gözlümü :)) Herşeyde bir hayır vardır. Desteğin için teşekkür ederim canım.
Bu kararı almamda destekleyen herkese de çok teşekkür ediyorum.

Hülyacım sen herseferinde çok sıcak baktın bu fikrime ve destekledin arkadaşım :)) Teşekkür ediyorum. Senin yolunda açık olsun.Herşey güzel olacak eminim :))

Hepinizi kocamann öpüyorum.
GÖrüşmek üzere...

Tekrar hayırlı Ramazanlar diliyorum.

Hayatın Ressamı dedi ki...

çok şanslısınız kısakandım sizi.

pelince dedi ki...

Zerrincim ne güzel bir haber bu,inan çok mutlu oldum... Bodrum Gündoğan ve yalıkavakta iki devremülkümüz vardı,o devremülkleri sattığımızdan beri ailecek Bodrumu çok özlüyoruz... İnşallah bir gün bende sana komşu olurum :))

Oğlun kocamanmış,görünce şaşırdım ;)) Allah güle güle oturmayı nasip etsin,yeni hayatınızda mutluluklar diliyorum....


öpüyorum...

Yaşamın kıyısında dedi ki...

Kahveyi ne zaman içiyoruz:))
Zerrin'cim çok güzel bir ev bulmuşsun, güle güle otur, huzurla yaşa. Emekliliğin tadı ancak bu kadar güzel bir yerde çıkar.
Sevgiler

zarpandit dedi ki...

i-nan-mı-yo-rum! o hep bahsettiğin hayalindeki evi bulmussun cok ama cok mutlu oldum! harikasın cnm ablacım ya bak edilen dualar boşa gitmedi hiç..Ne kadar sevindim adına bir bilsen :)

Hülya dedi ki...

Senin adına çok sevindim.
İnsanın hayallerini gerçekleştirmesi, kararlarını uygulayabilmesi ne güzel...
Ben de bir emekli olsam hayırlısıyla...

IŞILCA TATLAR dedi ki...

Zerrinciğim,
Ben de Bodrumdan yeni döndüm.Zerrin neler yapmış bir bakayım diye sayfana girdiğimde öyle şaşırdım ki? Çok radikal ama bir o kadar da seni mutlu eden bir karar olduğu sözlerinden belli oluyor. Çok özleyeceğiz ama senin adına da sevindim. Hayırlı olsun canım.
Sen şimdi orada sürekli yaşamayı bir dene bakalım, mutlu olursan haber ver, orada da komşun olabilirim.
Evin, bahçen herşey çok güzel. Güle güle otur.
Kucak dolusu sevgilerimle.