28 Şubat 2010 Pazar

Palyaço pasta

CIMG2536

Sevgili arkadaşım Hülya; son yağan karın ardından buzda kayıp düşünce sağ el bileğini kırdı :(((
daha önceden verilmiş bir pasta sözü olduğu için geri çevirmemek adına yardıma gelir misin dediğinde bu halde arkadaşımı tek bırakamayacağım için seve seve geleceğimi bildirip Çanakkale'ye doğru salı günü yola çıktım ve bu sabaha karşı İstanbul'a döndüm.

Çok geçmiş olsun arkadaşım :(( En kısa zamanda düzelmen dileğimle...

Annesi Hatice teyze yemeklerimizi pişirdi. Kardeşi Figen bize her konuda çok yardımcı oldu :)) Herkesin ellerine sağlık. Hatta Hülya sol eli ile elinden geleni fazlasıyla yaptı. Benim de katkılarımla ortaya böyle bir pasta ve kurabiyeler çıkmış oldu :))

Birinci yaş için doğum günler her zaman daha çok önem taşır.Her anne gibi Ebru hanımda kızı İpek'in sevdiği palyaçodan bir pasta istediğini belirtti. Bir iki örnek modelden sonra bunda karar kılındı ve hazırlıklar başladı.

Pastamız 40 kişilikti. İçeriği: Alt kısmı strafor dan hazırladık. Gövde kısmı çikolatalı pandispanya,vanilyalı krema ve muzdan oluştu. Palyaçonun baş kısmı vanilyalı pandispanya,vanilyalı krema, muz ve bitter çikolatadan hazırlandı.

CIMG2524

Kurabiyeleri detaylı çekememişim :((
Sadece toplu olarak fotoğraf var. Kurabiyeler içerisinde yaşına uygun bir şeklinde,pasta şeklinde,hediye paketi,kelebekler,kız figürleri olan renkli kurabiyeler de hazırladık.

CIMG2478

Ebru hanımın pastayı gördüğü zamanki ifadesi ve güzel sözleri tüm yorgunluğu aldı götürdü :))

İpek'e ailesiyle sağlıklı,mutlu nice güzel yaşlar diliyorum.

Birde bu yaptıklarımızın üzerine hediye kurabiyeler hazırlayıp,döneceğim akşam bebek görmeye gittik. İyi ki doğdun Yiğit. Allah analı babalı büyütsün :))

CIMG2467


Herkese güzel bir hafta diliyorum.

Sağlıkla ve sevgi ile kalınız...


12 yorum:

Bir Dut Masalı - nUnU dedi ki...

ne kadar üzüldüm,
hiçde haberim olmadı yazık :(((
hemen geçmiş olsuna gideceğim.
mthiş neşeli bişey olmuş
hemde harkulade zerrin.
ikinizin hepinizin emeğine gönlüğüne sağlık.
çok sevgiler. güzellikler esenlikler dilerim.

Adsız dedi ki...

HÜLYA HANIMA GECMIS OLSUN.. PASTA COK CİCİ GÖZUKUYOR ELLERINIZE SAGLIK

SEDA ÖZGEN

Yaşamın kıyısında dedi ki...

Arkadaşına geçmiş olsun, seninde ellerine sağlık.
Çok sevimli :))
Sevgiler...

pelince dedi ki...

Zerrincim ne kadar ince bir davranış.. Hülya ya uğramıştım,burdan da tekrar geçmiş olsun..
pastaya bittim resmen.. o kadar güzel ki....kurabiyelerde çok canlı.. emeklerine ,ellerine sağlık...

Sevgiler..

Zerrin Pasta Evi dedi ki...

Sevgili Nunu; Çok teşekkür ederiz canım. Talihsiz bir kaza :(( duyunca nasıl üzülmüştüm anlatamam :(( geçecek inşallah ve birgün unutulacaktır da...
Bende çok sevimli buldum pastayı.Herşeyi bitip karşısına geçip bakınca daha çok keyif aldık sonuçtan :))

Sevgiler...


Sedoşummmm; Çok teşekkürler bitanem :))


Sevgili yaşamın kıyısında; çok teşekkürler. beğenmene memnun oldum :))

Sevgiler...


Sevgili Pelin; Çok teşekkürler canım. Hülya'nın yeri her zaman farklıdır bende...Bu zor gününde yalnız bırakmak aklımdan geçmezdi zaten. Sonuçtan bizde memnun kaldık Pelincim. Kurabiyeleri tek tek fotoğraflayamadığım için üzüldüm aslında.Ama sonuç güzeldi.

Sevgiler...

Hülya dedi ki...

Beni yanlız bırakmadın canım.İstanbul-Çanakkale bir adımmış gibi koştun geldin.Hakkını ödeyemem.Herşey çok güzel oldu.Teşekkürler.Yine beklerim:)

Dilek Sokullu CANDAN dedi ki...

Arkadaş dediğin böyle olur.İyi günde kötü günde hep beraber.Arkadaşlığınızın her daim böyle kalmasını diliyorum.Pasta harika olmuş.Ellerinize sağlık.
O kadar yol gelinmiş ama bir haberimiz olmammış buna da pek bir şaşırdım yani:))))))
Sevgiler......

bayan-pati dedi ki...

buda ilginç bir hobi nasıl yapıyorsunuz bunları!! Yapımı çok zor gözüküyor

EBRU dedi ki...

Birinci doğum günümüz sayenizde çok güzel geçti. Zerrin hanımın dediği gibi ben pastayı görünce havalara uçtum sanıyordum ama İpek pastasını görünce deli oldu adeta. Hani pastaya iyice yaklaşabilse sarılacak zor tuttuk. Şimdi bile resimleri görünce havalara uçuyor. Hülyacımın başına gelen bu talihsiz olaydan sonra beni aradığında tüm kalbimle hiç sorun olmadığını söyledim. Ama sağolsun Zerrin hanımın özverili desteği sayesinde çok güzel bir yaşgünü geçirdik. Hem Zerrin Hanıma hemde Hülya arkadaşıma çok ama çok teşekkür ederim...

Zerrin Pasta Evi dedi ki...

Sevgili Hülya; Ben teşekkür ederim canım. Arkadaşımı yalnız bırakamazdım değil mi? yakında tekrar görüşmek üzere :))

Öpüyor,sevgilerimi gönderiyorum.


Sevgili Dilek; Teşekkürler canım. İnşallah.
Oraya vardığımdan sonra o kadar yoğun günler geçirdim ki aramayı unuttum :(( kusura bakma arkadaşım. Bir dahaki sefere görüşürüz :))

Sevgiler...

Sevgili Bayan pati; Hoşgeldiniz. BU bizim için artık hobi değil bir meslek oldu :)) Her seferinde daha da iyi olmaya çalışıyoruz :)) Mesakkatli bir meslek tabii. Kimi zaman stresli olmuyor değiliz. Bitince ve geri bildirimleri güzel olunca da varmayın keyfimize :))

Sevgiler...


Sevgili Ebru Hanım; Güzel sözleriniz için çok teşekkür ederim. Bizim içinde keyifli bir çalışma oldu. İpek'e nice güzel sağlıklı,mutlu ve sevgi dolu yaşlar diliyorum.

Sevgilerimle...

Adsız dedi ki...

sevgili zerrin hanım bizde yiğit kurabiyelerimizi çok çok beyendik.bu yoğunlugun arasında birde bizi düşünmeniz bizi çok mutlu etti.ellerinize emeğinize sağlık tekrar görüşmek üzere sevliler...mukadder

Zerrin Pasta Evi dedi ki...

Sevgili Mukadder, Tekrardan kutluyorum.Allah analı babalı büyütsün canım. Biz teşekkür ederiz misafirperverliğin için :))

Sevgiler...